Editie 01/2019

Waar ben je naar op zoek?

Sluit venster
Innovate for Good lab

aan de slag

Innovate for Good lab

innoveren met startups

Het Innovate for Good platform is een nieuw initiatief om concrete versnelling aan te brengen in innovatie binnen goede doelen. Versnelling via samenwerking met zowel bedrijven als met elkaar. Het platform biedt goede doelen de mogelijkheid om concreet (individuele) challenges uit te zetten op het gebied van innovatie en via meet-ups elkaar te inspireren, kennis en ervaringen te delen en waar gewenst samen te werken. Hierdoor kunnen goede doelen probleemgericht innoveren met een beperkte investering (en daarmee risico) in tijd en geld.

Het Innovate for Good Lab komt voort uit het starthubs.co platform. Het Innovate for Good platform biedt een Innovatie Versneller Programma specifiek voor goede doelen aan.

Hoe werkt het:

Bereik: met 7.500+ startups (NL) in de database leidt tot nu toe 90% van de challenges tot een samenwerking.

Interesse in, of vragen over dit initiatief? Neem contact op met Ellen Janssens, Ellen.Janssens@StartHubs.co of 06-20995377.

Wij hoopten op 20 pitches. Tot onze verbazing stuurden er maar liefst 60 startups een pitch in! Nog blijer zijn we met de twee mooie startups waarin we met een kleine investering in deze innovatie, concreet een betere kwaliteit van leven voor (ex-)kankerpatiënten hebben gerealiseerd.

Koos Boering,
Manager F&O KWF Kankerbestrijding
Top